Известие

Collapse
No announcement yet.

Да ПОКАЖА И МОЙТА МОРГА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще ме уморите вие двамата.Утре или в други ден ще ви намеря един датчик и си го менкайте,до като намерите проблема.Направо ме убивате!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• мноо смешно, да не те застигне и тебе тая беля ... че който се смее последен, се смее ... как ?
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
        мноо смешно, да не те застигне и тебе тая беля ... че който се смее последен, се смее ... как ?
        Само се хиля,като човек дето гъзъ му се е разширил толкова от такива проблеми,че вече не може и да пръдне звучно.Смея се от сърце само на случки и проблеми,дето съм ги изпитал на гърба си или на друго място!
        Сега обаче съм на друга вълна и за друга тема,ама ще ме разберетеОбещаното,обаче си важи!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• стефан да ми прати единия скоростомер да видя дали е от него
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• нали и на мене това ми е идеята

Comment

• значи мога да ти пратя скоростомера който Иво ми подари той е абсолютно точен проверен е ,този от моргата го купих за пробата само с условие че ще го върна ,и го върнах такаче ,ако искаш този до 220 козвай адреса на едно лично

Comment

• иначе при мен е 99% че е датчика ,свалихме до ламарини таблото и гледахме сичко и в край на сметка подадохме импулс на скоростомера работи си , сложихме този до 220 пак същатат работа зех цяла табло сложихме го и него и диагнозата е пак тая ,сега остава да видим ква ще е дозата хаха

Comment

• колеги ,днес си дигах колата на крик и луличките който я дигат са доста искривени и припукват зловещо ,не се скъсаха ,но искам да си ги окрепя да знаете човек от софия който би се занимавал с това ,ако е колега още по добре Благодаря предварително

Comment

• КОЛЕГИ кажете някой тенекиджия да окрепи ,тези конзолки за крика

Comment

• никой ли не знае тенекджия от софия

Comment

• колеги за сега мисля че намерих тенекиджия ,посъветвайте ме какво масло да зема за скоростите

Comment

• 80w90 2,6 литра
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• а като марка или българско да зема

Comment

• Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщение
                              80w90 2,6 литра
                              75-90.Аджипт.Крис-с тебе после.
                              Last edited by mordohy; d.m.y г., 23:36.

Comment

• xaxaxa значи агип ще е

Comment

Working...
                                X